Ahşap yapılar semineri düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF), Mimarlık Bölümü 30 Nisan 2019’da “Ahşap Yapılar” başlıklı bir etkinlik düzenledi.
Seminer kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı, Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB)’den Y. Mimar İrem Nardereli Bülbül konuşmacı olarak yer aldı.

Yapı malzemesi olarak ahşap, ahşap mimarlık mirası ve günümüz restorasyon uygulamaları, güncel ahşap yapı teknolojisine ilişkin örnekler ve KUDEB uygulama ve eğitimleri hakkında bilgi veren Y. Mimar İrem Nardereli Bülbül öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Prof. Dr. H. Şule Karaaslan başkanlığında, Dr. Öğr. Üyesi Gül Yücel ve Dr. Öğr. Üyesi İlke Ciritci tarafından gerçekleştirilen seminerin sonunda konuşmacıya Prof. Dr. H. Şule Karaaslan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Ahşap Yapılar Semineri