Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

ISIF24’te İGÜ’nün ilk projesine yatırımcılardan yoğun ilgi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ TTO), 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan “9’uncu Uluslararası Buluş Fuarı”nda iki projesiyle ISIF 2024 Demo Day’de yarışıyor. İGÜ’nün ilk projesi yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

ISIF24 Buluş Fuarı bünyesinde düzenlenen Demo Day etkinliğinde İGÜ TTO’da geliştirene “3D Yapay Zekâ Destekli 3 Boyutlu Haritalar Oluşturan ve Analizler Yapan Algoritma” Projesi teknoloji severler ve yatırımcılarla buluştu. Demo Day’de ilgi odağı olan proje jüri ve yatırımcılar arasında büyük beğeni topladı. Haritalama sistemi savunma sanayii ve özel sektörde pek çok disipline hizmet vermeye hazır olduğu belirtilen projenin profesyonel yolculuğuna devam edebilmesi için yatırımcı beklediği belirtildi.

Özellikle yabancı yatırımcıların dikkatini çeken “3D Yapay Zekâ Destekli 3 Boyutlu Haritalar Oluşturan ve Analizler Yapan Algoritma” projesi sunumdan sonra rağbet görerek ilgi odağı olmayı sürdürdü. Pek çok teknoloji sever İGÜ standını ziyaret ederek proje hakkında detaylı bilgi aldı.