Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 2024-2025 akademik yılı oryantasyon programını başlattı

23 Eylül 2024 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, yeni akademik yılın başlangıcıyla birlikte geleneksel üniversite oryantasyon programını başlattı. Fakültenin yeni öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen bu program, hem üniversite hayatına adapte olmayı kolaylaştırmayı hem de öğrencilerin eğitim sürecine güçlü bir başlangıç yapmalarını sağlamayı hedefliyor. Oryantasyon programı kapsamında, fakülte ve üniversitenin genel işleyişi, akademik danışmanlık hizmetleri, ders kayıt süreci, laboratuvar ve atölye olanakları gibi temel konularda bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, öğrencilere sosyal etkinlikler, öğrenci kulüpleri ve fakültenin sunduğu kariyer olanakları hakkında detaylı bilgiler verildi. Programın açılış konuşmasını yapan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tarık ÇAKAR, öğrencilere başarılı bir eğitim hayatı dilerken, üniversite yaşamının sadece akademik bilgi edinmekten ibaret olmadığını; sosyal, kültürel ve mesleki gelişim açısından da büyük bir fırsat sunduğunu vurguladı. Fakülte yöneticileri ve akademik kadro ile tanışma fırsatı bulan öğrenciler, üniversitenin kampüs imkanlarını keşfederek ilk günlerinde keyifli bir deneyim yaşadılar. Oryantasyon programı, yeni öğrencilerin üniversite hayatına en iyi şekilde hazırlanmalarını amaçlarken, onlara rehberlik etmeye devam edecek. İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, öğrencilerine sunduğu yenilikçi eğitim olanakları ve sektörle iç içe programlarıyla, geleceğin başarılı mühendis ve mimarlarını yetiştirmeye kararlılıkla devam ediyor.

MMF Oryantasyon